Julkisivumaalaus


Pintakoti Oy tarjoaa ammattitaidolla suoritetut julkisivumaalaukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Teemme julkisivumaalaukset kokonaispalveluna kohteen tarpeiden mukaisesti yksityiskohdat huomioiden. Oli kyseessä omakotitalon tai teollisuusrakennuksen julkisivun kunnostus tai maalaus, meiltä löydät alan parhaat ammattilaiset. 
Laadimme julkisivumaalauksen työsuunnitelmat ja tarjoukset kohteen mukaan sekä asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.


Laadukas ja ammattitaitoinen julkisivumaalaus

Meillä Pintakoti Oy:ssä on julkisivumaalaukseen vaadittava erikoisosaaminen ja kokemus. Tunnemme eri julkisivumateriaalit ja osaamme kunnostaa sekä maalata ne materiaalien vaatimilla työtavoilla. Ennen maalausta huolehdimme, että pohjatyöt on tehty hyvin, jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen.
Rakennuksen julkisivumaalaus parantaa kestävyyttä ja ulkonäköä. Julkisivumaalaus on usein haastava urakka, joka kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Tarjoamme luotettavan, asiantuntevan ja osaavan julkisivumaalausurakoitsijan, joka takaa erinomaisen työnjäljen. Kuuntelemme asiakkaitamme ja suunnittelemme julkisivuprojektit asiakkaiden toiveiden mukaisesti. 


Asiantuntijat palveluksessa 

Pintakoti Oy:n arvoihin kuuluu asiakastyytyväisyyteen ja työn laatuun panostaminen. Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakas on tyytyväinen työtapoihimme ja lopputulokseen. Teemme työn aina huolellisesti, tehokkaasti ja sovitussa aikataulussa, sillä tiedämme kuinka tärkeää mutkattomasti hoituva urakka on asiakkaillemme. Käytämme julkisivu-urakassa vain laadukkaita maaleja, välineitä ja materiaaleja. 
Panostamme aina laatuun ja kestävyyteen ja pystymme takaamaan, että julkisivumaalauksemme antaa rakennukselle suojan vielä vuosiksi eteenpäin. Olemme ylpeitä laadukkaasta ja viimeistellystä työjäljestämme, joka on tehty aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Työ tehdään ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella sekä osaamisella. 


Suojaa ja lisäarvoa rakennukselle 

Maalipinnan ensisijainen tarkoitus on suojata rakennusta, jonka takia on tärkeää, että maalipinta pidetään aina hyväkuntoisena. Ehjä ja kunnostettu julkisivu pidentää rakennuksen käyttöikää, ehkäisee vaurioiden syntymistä ja nostaa rakennuksen arvoa. Julkisivumaalauksella saadaan tietenkin samalla parannettua rakennuksen ulkonäköä helposti ja vaivattomasti. Maalaus suoritetaan asiakkaan toiveet huomioiden tehokkaasti ja ammattitaidolla. 
Hallitsemme julkisivumaalauksen eri osa-alueet ja tunnemme materiaalit sekä millaisen käsittelyn eri materiaalit tarvitsevat. Julkisivumaalauksessa on huomioitava Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja materiaalit valittava sen mukaisesti. Julkisivumaalaukset suoritetaan pääosin kesäkuukausina, jolloin sääolosuhteet ovat maalauksen kannalta parhaat mahdolliset. Tästä syystä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota projektien aikataulutukseen ja aikataulussa pysymiseen. 


Erinomainen työn jälki ja tyytyväinen asiakas

Pintakoti Oy on veljes-yritys, joka panostaa reiluun ja vilpittömään asiakaspalveluun. Pidämme huolta siitä, että asiakas saa kaiken tarvittavan tiedon urakan kulusta jo ennen töiden aloittamista. Julkisivumaalauksessa otetaan huomioon asiakkaiden esittämät toiveet ja työsuunnitelmalle pyydetään aina asiakkaan hyväksyntä. Työsuunnitelmassa ilmoitetaan käytettävät työtavat, materiaalit, kustannukset ja aikataulu. Näin syntyy kokonaiskuva työurakasta ja asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa laadittuun työsuunnitelmaan. 
Ammattitaitoiset työmiehemme antavat myös vinkkejä julkisivun huoltoon ja ylläpitoon. He ovat alansa asiantuntijoita ja takaavat, että julkisivumaalaus tehdään aina huolellisesti ja aikataulussa. Kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, jotka luovat viimeistellyn ja siistin lopputuloksen. 


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja tilaa meiltä laadukas julkisivumaalaus! Teemme urakat aina ammattitaidolla, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.