YRITYS

YRITYKSEN HISTORIA

Pintakoti Oy:n tarina sai tavallaan alkunsa jo 1980-luvun lapsuudestamme. Kasvoimme tuolloin yrittäjyyteen seuratessamme lapsen näkövinkkelistä isämme silloisen kiinteistöpuolen yrityksen vaiheita. Eikä se yrittäjyys silloinkaan aina helppoa ollut, kuten ei 2000-luvullakaan perhe-elämän velvollisuuksien ja intohimoisen työhön panostamisen välillä. Silti oman yrityksen perustaminen ja sen kehittäminen on ollut voittopuoleisesti positiivista: haastavaa kyllä mutta opettavaista ja erityisen antoisaa asiakastyöskentelyn saralla.

Meillä veljeksillä on selkeä ja tasavertainen, vahvuuksiimme perustuva työnjako: Veli-Matin vastuulla on työn toteutuksen organisointi vaiheineen, Timon myynnin ja laskutuksen osa-alue.

Tulevaisuudessa tarkoituksemme on laajentaa Pintakoti Oy:n palvelutarjontaa kattopesu- ja pinnoituspalveluista myös laajemmin muihin kiinteistönhoidollisiin puoliin. Maltillinen kasvu ja kehittyminen on veljes-yrityksessämme tärkeää, sillä jatkossakin työsuoritukset halutaan toteuttaa laadukkaasti, tuttujen ja vastuuntuntevien työntekijöiden tekeminä.
 
Veli-Matti ja Timo Tuomaala, Pintakoti Oy