PELTIKATON PINNOITUS JA PESU HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Katto on ensimmäinen ja tärkein suoja koko rakennuksessa. Sen on kestettävä niin kuumaa porotusta, hyytävää viimaa kuin myös vettä kaikissa sen olomuodoissa pisaroista hiutaleisiin ja rakeisiin. On siis selvää, että katosta on pidettävä hyvää huolta, asuipa sitten omakoti-, pari-, rivi-, tai kerrostalossa. Hyvin ja säännöllisesti hoidettuna katon alla on turvallista ja mukavaa elää, jonka lisäksi myös rakennuksen arvo säilyy paremmin. Tarjoamme peltikaton pinnoitus-, pesu-, maalaus- ja huoltopalvelua mm. alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja Uusimaa. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

PELTIKATON pinnoitus HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Pelti on perinteinen ja hyvin pitkäikäinen katemateriaali, mutta Suomen ilmasto-olosuhteet ovat haasteellisia ja näin myös peltikatto vaatii huoltoa ja säännöllistä uudelleenmaalausta. Aurinko, sääolojen vaihtelut sekä jää kuluttavat maalipintaa ja sinkkipintaa, minkä vuoksi vesi pääsee aiheuttamaan tuhoja ja pelti alkaa ruostua. Vaikka pelti olisikin alkanut hieman ruostua, saadaan katto pelastettua oikeilla tuotteilla ja maalauksella. Nykyisillä ruosteenestoaineilla ja maaleilla saadaan mahdolliset ruosteet pysäytettyä ja kate suojattua jopa 10-15 vuodeksi. Peltikaton pinnoitus mm. alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja Uusimaa. 


Peltikaton pinnoitus menetelmänä:
Kaiken tärkein onnistuneen lopputuloksen saamiseksi esikäsittely ja pohjatyöt, sekä oikeat tuotteet. Kate tulee ensiksi puhdistaa painepesulla sekä tarkoitukseen soveltuvalla pesuaineella. Mahdolliset ruosteet tulee poistaa mekaanisesti ja käsitellä ruosteenestoaineella uudelleen ruostumisen ehkäisemiseksi. Mikäli katossa on vuotokohtia, tulee ne korjata ja vedeneristää soveltuvalla tavalla ennen pinnoitusta. Katto pinnoitetaan peltikattopinnoitteella 1- tai 2 kertaan riippuen maalista ja alustan kunnosta. Oikein suoritettu maalaus suojaa katetta korroosiolta ja sään vaikutuksilta jälleen 10-15 vuotta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LASKE TARJOUS KATOLLESI 

PELTIKATON HUOLTO

Myös peltikatto vaatii säännöllistä huoltoa ja puhdistusta, joten kysy lisää meidän huoltosopimuksestamme. Pintakohti huolehtii peltikattojen huolloista aina ajantasaisesti, laadukkaasti sekä varmalla asenteella.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ja ammattitaitoinen KATTOPINNOITUS JA PELTIKATON PINNOITUS ETELÄ-SUOMI

Peltikaton pinnoitus, -maalaus, -pesu ja -huolto mm. alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Hyvinkää, Kauniainen, Järvenpää, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti.