TIILIKATON PINNOITUS JA PESU JYVÄSKYLÄ, HELSINKI, ESPOO, VANTAA, SEKÄ KOKO KESKI- JA ETELÄ-SUOMI

Katto ei ota lomaa eikä lepää. Moni ei tule ajatelleeksi, että talon katto on ensimmäinen ja tärkein suoja koko rakennuksessa. Sen on kestettävä niin kuumaa porotusta, hyytävää viimaa kuin myös vettä kaikissa sen olomuodoissa pisaroista hiutaleisiin ja rakeisiin. Siksi siitä on pidettävä hyvää huolta, asuipa sitten omakoti-, pari-, rivi-, tai kerrostalossa. Hyvin ja säännöllisesti hoidettuna katon alla on mukavaa ja turvallista elää, jonka lisäksi rakennuksen arvo säilyy paremmin kun päältäpäin kaikki on kunnossa. Tarjoamme tiilikaton pinnoitus-, pesu-, maalaus- ja huoltopalvelua mm. alueella Jyväskylä, Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Keski- ja Etelä-Suomi. 

Pintakoti huolehtii tiilikaton pinnoituksesta, pesusta ja muusta huollosta aina vankalla ammattitaidolla ja korkeaan laatuun panostaen.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

TIILIKATON pinnoitus JYVÄSKYLÄ, HELSINKI, ESPOO, VANTAA, SEKÄ KOKO KESKI- JA ETELÄ-SUOMI

Tiilikatto on erittäin kestävä kattomateriaali. Usein näkee tiilikattoja jotka ovat jopa 50 vuotta vanhoja. Tiili on myös kaunis katemateriaali, mutta se vaatii enemmän huoltoa kuin esimerkiksi peltikatto. Ajan myötä orgaaninen kasvusto, ilmansaasteet, auringon uv-säteily ja pakkasrapautuminen kuluttavat tiilen pinnan ja se altistaa tiilen rapautumiselle sekä halkeamiselle.

Tiili on huokoinen materiaali ja kun se menettää suojaavan pinnoitteen, vesi imeytyy tiilen huokoiseen rakenteeseen ja altistaa tiilen sammalkasvustolle, mikä johtaa pakkasrapautumiseen ja pahimmassa tapauksessa halkeilulle. Pinnoittamalla kate ajoissa tiilikattopinnoitteella saadaan kulunut tiili suojattua ja toiminta palautettua jopa alkuperäistä paremmaksi. Näin tiilikaton käyttöikää saadaan jatkettua jopa 20 vuodella eteenpäin. Tiilikaton pinnoitus mm. alueella Jyväskylä, Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Keski- ja Etelä-Suomi. 

Tiilikaton pinnoitus menetelmänä:
Pinnoitettava kattopinta pestään liasta ja mahdollista kasvustoista siihen soveltuvalla painepesulaitteistolla. Painepesussa pinta saadaan puhtaaksi ja maalaukselle soveltuvaksi. Pesun jälkeen kate käsitellään levän ja sammaleen kasvun ehkäisemiseksi biohajoavalla sammaleenpoistoaineella. Ennen pinnoitusta katon tulee olla täysin puhdas ja kuiva sekä sään on oltava soveltuva maalaukselle. Pinnoite levitetään pääsääntöisesti korkeapaineruiskulla ja yksityiskohdat pensselillä tai telalla. Ensimmäisessä käsittelyssä kate pohjustetaan ohennetulla pinnoitteella tartunnan varmistamiseksi. Toinen kerros levitetään normaalisti laimentamattomalla pinnoitteella ensimmäisen kerroksen kuivuttua. Näin saadaan jälleen kattoon kaunis ja kestävä suoja pitkäksi aikaa.

Myös pinnoitettu katto vaatii säännöllistä huoltoa ja siksi suosittelemmekin käsittelemään katon biohajoavalla sammaleenpoistoaineella vähintään joka toinen vuosi. Tämän vuoksi kysy lisää meidän tiilikaton huoltosopimuksesta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LASKE TARJOUS KATOLLESI 

TIILIKATON PESU JA SUOJA-AINEKÄSITTELY

Mikäli tiilikattosi on kohtalaisen uusi ja sammaleinen, mutta tiilessä on vielä alkuperäistä pinnoitetta hyvin jäljellä, riittää huolto toimenpiteeksi todennäköisesti katteen pesu ja suoja-ainekäsittely. Tämä toimenpide on kustannustehokkain tapa pitää huolta tiilikatostasi. 
Tiilikaton pesu- ja sammaleen poisto tiilikatolta alueella Jyväskylä, Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Keski- ja Etelä-Suomi. 

Mikä on suoja-ainekäsittely?
Suoja-ainekäsittelyssä kattopinta pestään liasta ja mahdollista kasvustoista matalalla paineella ja kuumalla vedellä, rikkomatta tiilen pintaa. Kate käsitellään pesun jälkeen biohajoavalla sammaleenestoaineella levän ja sammaleen kasvun estämiseksi. Tämän jälkeen puhtaalle ja kuivalle kattopinnalle levitetään tiilikatoille tarkoitettu suoja-aine (kylläste), joka muodostaa vettä ja likaa hylkivän mutta hengittävän suojan. Käsittely suojaa tiiltä veden imeytymiseltä, jolloin kasvuston kasvu ja pakkasrapautuminen estyy. Tällä huoltotoimenpiteellä jatkat kattosi elinkaarta ja huoltoväliä taas useilla vuosilla. Myös käsitelty katto vaatii säännöllistä huoltoa ja siksi suosittelemmekin käsittelemään katon biohajoavalla sammaleenpoistoaineella vähintään joka toinen vuosi. Kysy lisää meidän tiilikaton huoltosopimuksesta!

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

TIILIKATON PINNOITUS JYVÄSKYLÄ, HELSINKI, ESPOO, VANTAA, SEKÄ KOKO KESKI- JA ETELÄ-SUOMI

Tiilikaton pinnoitus, pesu ja -maalaus mm. alueilla Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Muurame, Jämsä, Keuruu, Saarijärvi ja koko Keski-Suomi


Tiilikaton pinnoitus, pesu ja -maalaus mm. alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hyvinkää, Riihimäki ja koko Uusimaa

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS